www.

Domeinregistratie, webhosting en meer!

Of het nu gaat om het vastleggen van een domeinnaam of het hosten van een website, bij SnefIT bent u aan het juiste adres. Ook als u maatwerk zoek, en dat hoeft niet alleen op webgebied te zijn, kunt u natuurlijk altijd contact opnemen.

Domeinregistratie

Het begint allemaal met een domeinnaam. U kunt een domeinnaam laten vastleggen zodat niemand er met 'uw naam' vandoor gaat. Of misschien wilt u een domeinnaam laten 'doorsturen' naar een ander domein of website.

Mailhosting

U kunt natuurlijk ook een domeinnaam laten vastleggen en deze gebruiken om te kunnen e-mailen met uw eigen domein; mailhosting. Altijd en overal uw eigen e-mail adres!

Webhosting

Tegenwoordig heeft bijna iedereen een website. Om foto's te tonen, een weblog bij te houden of zomaar om wat te experimenteren. De website moet ergens geplaatst worden; webhosting. Ook daarvoor kunt u prima terecht bij SnefIT. Goede, uitgebreide en betaalbare hosting voor iedereen! Waar wacht u nog op? 

 ...En meer!

Natuurlijk kunt u SnefIT ook inschakelen voor maatwerk hetgeen niet alleen websites betreft. Misschien heeft u tijdelijk iemand nodig voor bijvoorbeeld programmeer werkzaamheden? Neem gerust contact met ons op!

Nog vragen?

Heeft u na het bekijken van onze website nog vragen? Stel uw vragen via ons contactformulier!